Betting utan Konto – Svenska Bettingsidor utan Registrering med BankID och Trustly

Vill du betta så smidigt som möjligt? Betting utan konto innebär snabb och enkel betting utan registrering. Denna guide ger dig Sveriges Bästa Betting utan Konto – vi tar dig genom allt från boostade odds till betting bonusar. Här finns allt du behöver veta om svenska bettingsidor utan registrering – nu kör vi!

I den här guiden

Sveriges Bästa Betting Utan Konto

För Sveriges Bästa Bettingsidor utan konto ska du spana in topplistan ovan. Här har vi sållat fram de bästa aktörerna den svenska bettingmarknaden har att erbjuda just nu. Vi kommer såklart också ge dig en närmare presentation av dessa – så läs vidare för att få veta mer!

Överblick för bettingsajter med Betting utan Konto

  • Unibet – Erfaren och välrenommerad spelsida med betting utan konto
  • Betsson – Bäst spelutbud bland svenska bettingsajter utan konto
  • Leovegas – Smidig betting utan konto i prisbelönt sportsbook
  • Bet365 – Betting utan konto i stilren spelmiljö
  • 10bet – Erbjuder betting utan konto med glimten i ögat
  • Nordicbet – Betting utan konto plus en hel del andra spel
  • Bethard – Bettingsajt med många oddsboostar och betting utan konto
  • 888Sport – Erbjuder Betting utan konto på nischad bettingsajt
  • Betway – Bettingsajt med mycket esports och betting utan konto
  • Casumo – Ny och modern sportsbook med betting utan konto

Bästa bettingsajter med Betting utan Konto

Nedan recenserar vi de bästa bettingsidorna i Sverige med Betting Utan Konto.

1. Unibet – Betting utan konto hos erfaren bettingsajt

Unibet är ett namn som de flera spelarna har stenkoll på, och det är kanske inte så konstigt. Dessa har varit verksamma sedan 1997 och är idag en väletablerad aktör på bettingmarknaden. Hos Unibet får du betting utan konto med ett stort utbud av valmöjligheter – här hittar du det mesta. Oavsett om du är en erfaren spelare eller helt ny på banan kommer du känna dig hemma hos Unibet. Här finns utförliga spelguider för nybörjare och spännande speltips till alla spelare. I sportsbook tipsas du om rekommenderade spel, vad som går live just nu samt vad som är på gång att starta snart. På så vis får du en snabb och smidig överblick över det viktigaste att veta just nu. Något som också uppskattas av spelarna hos Unibet är att de erbjuder sina spelare att streama tusentals olika matcher och tävlingar live.

Vill du betta utan konto från mobilen har Unibet särskilt anpassade mobilappar, och precis som när du spelar från datorn ger dessa dig tillgång till betting utan konto med BankID. Betalningsmetoderna är välbekanta och här kan du använda dig av Swish, Trustly, Visa, Mastercard och Banköverföring.

Unibet bonus bäst betting utan konto

Unibet Recension – Betting utan konto hos erfaren bettingsajt
Fördelar Nackdelar
✅ Tydliga spelguider för ovana spelare ❌ Tillkommer behandlingstid på uttagen
✅ Många speltips i bloggen
✅ Anpassade mobilappar
✅ Erbjuder live streaming i sportsbook

Välkomstbonus hos Unibet

Hos Unibet kan du som ny spelare ta del av deras fina välkomstbonus. Denna ger dig ett freebet i sportsbook värt 100 kr när du gör en första insättning om minst 100 kr till ditt spelkonto. Vinsterna från din bonus är utan omsättningskrav.

2. Betsson – Betting utan konto med Trustly och många spel

Betting utan konto är långt ifrån det enda du hittar hos Betsson – bettingsajten med ett spelutbud som kan göra till och med den mest kräsne spelare tillfreds. Här hittar du inte bara odds på de vanliga sporterna och specialarna – här kan du också spela på trav och galopp. Det är ett uppskattat inslag som gör att Betssons spelutbud för betting utan konto lockar en stor bredd av spelare.

Kännetecknande för Betssons sportsbook är att den är lätt att få översikt över. Längst uppe på sidan hittar du vad som går live och vad som startar nu, tillsammans med de mest populära bettingalternativen i sportsbook. I menyn till vänster får du en mer detaljerad överblick över vad som erbjuds, och där står också de mest populära eventen listade så att du enkelt kan hitta vad som är hetast just nu.

Här får du betting utan konto med BankID och Trustly. Även flera andra andra betalningsmetoder finns att välja på – Visa, Mastercard, Maestro, Banköverföring, PayPal, Paysafecard, Skrill, Neteller och ecoPayz. Supporten är tillgänglig 24/7 och de har också en mycket utförlig FAQ. Betsson är med andra ord ett väldigt komplett alternativ när du vill ta del av betting utan konto med Trustly och BankID.

Betsson välkomstbonus betting utan konto

Betsson Recension – Betting utan konto med Trustly och många spel
Fördelar Nackdelar
✅ Betting utan konto med Trustly och BankID ❌Upp till 24 timmars behandlingstid för uttag
✅ Support 24/7
✅ Lätt att få översikt i sportsbook
✅ Många betalningsmetoder att välja bland

Välkomstbonus hos Betsson

Du som inte tidigare spelat hos Betsson kan ta del av deras välkomstbonus. Denna ger dig 100 kr extra att betta utan konto för när du gör en första insättning om minst 100 kr. Omsättningskravet ligger bara på 1x och ska omsättas på lägsta odds 1.50.

3. LeoVegas – Betta utan konto med Trustly i prisad sportsbook

LeoVegas är en riktig klassiker bland svenska spelare som föredrar betting utan konto med BankID och Trustly. Denna bettingsajt grundades i 2012 och blev snabbt en favorit hos spelarna – av många anledningar. Förutom sin karaktäristiska orangea design är det framförallt hög användarvänlighet och många valmöjligheter som karaktäriserar LeoVegas.

Deras egendesignade sportsbook skiljer sig i upplägget från hur övriga sportsbooks fungerar, och du kan därför behöva en minut eller två för att få grepp om alla funktioner. När du väl fått det kommer du inse varför många spelare föredrar att betta utan konto LeoVegas. Deras sportsbook är flerfaldigt prisbelönt i bland annat välrenommerade EGR Awards, och det är framförallt den innovativa delen och höga användarvänligheten som brukar framhävas.

Här finns en generös bredd i de sporter du kan välja att betta på. Du blir också tipsad direkt i sportsbook om intressanta spel som du kan lägga – både långa spel och dagsaktuella sådana.

För insättningar och uttag hos LeoVegas kan du välja mellan Trustly, Swish, Visa och Mastercard.

leovegas bonus betting utan konto med bankID

LeoVegas Recension – Betta utan konto med Trustly i prisad sportsbook
Fördelar Nackdelar
✅ Välkänd aktör med betting utan konto ❌Man kan behöva en stund för att komma underfund med sportsbook första gången
✅ Trustly och Swish som betalningsmetoder
✅ Prisbelönt sportsbook
✅ Hög användarvänlighet

Välkomstbonus hos LeoVegas

Du som inte tidigare har spelat hos LeoVegas har möjlighet att ta del av deras uppskattade välkomstbonus för nya spelare. Denna ger dig 100 kr extra att spela för om du sätter in minst 100 kr vid din första insättning. Bonusen kommer med bara 1x omsättningskrav

4. Bet365 – Stilren sportsbook med betting utan konto

Vill du spela på en stilren bettingsajt som andas sport och odds ska du spana in Bet365. De erbjuder betting utan konto med BankID med ett brett utbud av odds, som täcker det mesta inom odds och betting. De är duktiga på att lägga många marknader på varje odds och gillar du att köra kombinationsspel är Bet365 därför en riktigt bra sida för det.

Det är lätt att få översikt över deras sida, så att du hela tiden har koll på vad som är aktuellt just nu, och givetvis kan du betta utan konto både live och på kommande odds.

En annan sak som är väldigt uppskattad med Bet365 är att de erbjuder livestream till sina spelare. Du måste inte ha bettat på den aktuella matchen för att få streama den, istället räcker det med att du ligger plus på spelkontot.

bet365 bonus betting utan konto

Bet365 Recension – Stilren sportsbook med betting utan konto
Fördelar Nackdelar
✅ Betting utan konto med BankID ❌ Bonusen kan vara krånglig att förstå
✅ Erbjuder live streaming
✅ Brett utbud av sporter
✅ Många marknader

Välkomstbonus hos Bet365

Bet365 välkomnar sina nya spelare med att dela ut spelkrediter i bonus. I samband med att du gör din första insättning kan du få upp till 1 250 spelkrediter. Vinsterna från dina spelkrediter är helt utan krav på omsättning.

5. 10bet – Betting utan konto med BankID och mycket humor

Om du vill ha en bettingsajt som skiljer sig från mängden och som ger dig det där lilla extra ska du vända dina blickar mot 10Bet. Här får du betting utan konto i en underhållande miljö där spelbolaget bakom sidan verkligen har glimten i ögat. Roliga banners blandas med goda spelmöjligheter och 10Bet är en sida som främst har fokus på betting – även om också andra typer av spel erbjuds. Här är det lätt att låta sig inspireras och du kan enkelt se längst upp på sidan hur många matcher eller tävlingar inom alla sporter som kommer gå av stapeln under dagen. Perfekt för dig som vill betta på något event i närtid.

Skulle du inte hitta något som passar bland dagens odds kan du alltid gå in på deras avdelning för Virtuella Sporter. Där finner du ett brett utbud av olika virtuella sporter som går av stapeln inom en väldigt snar tidsrymd. Eftersom alla virtuella events inte bara startar utan också också avslutas snabbt behöver du inte något vidare tålamod här – här finns alltid något roligt att betta på.

10bet betting utan konto

10Bet Recension – Betting utan konto med BankID och mycket humor
Fördelar Nackdelar
✅ Bettingsajt utan konto som sticker ut från mängden ❌ Omsättningskrav på bonusen
✅ Roliga banners – perfekt för oss med dålig humor
✅ Egen sektion för virtuella sporter
✅ Lätt att få översikt över vad som är aktuellt just nu

Välkomstbonus hos 10Bet

Har du inte tidigare spelat hos 10Bet kan du ta del av den välkomstbonus de erbjuder i samband med din första insättning. Sätter du in 100 kr eller mer får du 100 kr extra att spela för. Omsättningskravet ligger på 3x på lägsta odds 1.80 för singelspel och 1.40 för kombinationsspel.

6. Nordicbet – Stort spelutbud och betting utan konto med BankID

Om du vill ha tillgång till betting utan konto och samtidigt få ett helt enormt spelutbud på köpet, ska du registrera dig hos NordicBet. Denna bettingsajt erbjuder en av marknadens idag bredaste spelutbud. Inte nog med att de har en förstklassig sportsbook – här kan du också betta på hästar i form av trav och galopp. Förutom det, har de nischat sig lite extra mot fotboll – den mest populära sporten inom betting – och de erbjuder ett riktigt brett utbud av odds. Från Premier League, La Liga och alla de andra största serierna, till små serier som är ovanliga att hitta. Här kan du hitta fotbollsodds från i stort sett hela världen.

Det gör att bettingutbudet hos NordicBet blir till viss del unikt – perfekt för dig som vill variera din betting i oändlighet.

Här går snabbt och smidigt att komma igång eftersom de erbjuder betting utan konto med BankID. När du vill göra transaktioner använder du dig sen av Trustly, Swish, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler, PayPal eller Banköverföring.

NordicBet bonus för betting utan konto

NordicBet Recension – Stort spelutbud och betting utan konto med BankID
Fördelar Nackdelar
✅ Nischade inom fotbollsodds ❌ Behandlingstid på uttag
✅ Erbjuder många marknader
✅ Betting utan konto med Trustly och Swish
✅ Hög användarvänlighet – lätt att förstå sidan

Välkomstbonus hos NordicBet

När du börjar spela hos NordicBet får du ett freebet värt 100 kr på sport i samband med att du gör din första insättning. Du behöver sätta in minst 100 kr och omsättningskravet ligger då på endast 1x på lägsta odds 1.50.

7. Bethard – Oddsboostar och betting utan konto

Bethard är en bettingsajt de allra flesta spelare har koll på – och med god anledning. De erbjuder ofta höga odds i en förstklassig spelmiljö med stilren design och hög användarvänlighet. Här får du betting utan konto på ett snyggt och smidigt vis. Även om Bethard generellt ligger högt när man jämför odds, ligger de många gånger mycket högre på särskilda odds, då de ofta kör oddsboostar på populära sporter. Några av de ligor och serier som Bethard ofta boostar odds på är bland annat Premier League, La Liga, Serie A, Champions League, NHL och NBA. Med andra ord sådana ligor och serier som också är riktigt populära att betta på.

Här får du betting utan konto med BankID och Trustly. Andra betalningsmetoder du kan använda hos Bethard för betting utan konto är Visa, Mastercard, Zimpler, Siru Mobile, Paysafecard och Banköverföring.

Bethard intro för spel med betting utan konto

Bethard Recension – Oddsboostar och betting utan konto
Fördelar Nackdelar
✅ Ofta boostade odds på populära sporter ❌Ofta behandlingstid på utbetalningar
✅ Stilren design i sportsbook
✅ Spelguider finns tillgängliga
✅ Många betalningsmetoder – däribland Trustly

Välkomstbonus hos Bethard

Har du inte tidigare spelat hos Bethard kan du ta del av deras välkomstbonus för nya spelare. Denna matchar din första insättning med 100% upp till 1 000 kr. Bonusen har ett omsättningskrav på 4x till lägsta odds 1.80.

8. 888Sport – Betting utan konto med 100% sportfokus

När du spelar hos 888Sport är det ingenting annat än odds och betting utan konto som gäller. Till skillnad mot de flesta andra bettingsajter har de valt att nischa sig och lägga 100% fokus på odds och betting. Den inloggning du har hos 888Sport kan du däremot också använda på dess syskonsajter 888Casino och 888Poker.

Eftersom 888Sport är helt och hållet nischade mot odds och betting erbjuder de också många fina funktioner i sportsbook. Till exempel kan du skapa dina egna odds med hjälp av deras Bet Builder. Ju fler odds du lägger till, desto högre blir de. Du kan också kombinera Bet Buildern med 888Sports boostade odds, vilket gör att du kan komma upp i riktigt höga odds när du bettar utan konto hos 888Sport.

Det finns många betalningsmetoder att välja mellan när du vill göra en insättning till ditt spelkonto – här väljer du mellan Visa, Mastercard, Apple Pay, Skrill, Neteller, PayPal, Trustly och Banköverföring.

888sport specialer vid betting utan konto

888 Sport Recension – Betting utan konto med 100% sportfokus
Fördelar Nackdelar
✅ 100% fokus på sport och betting utan konto ❌ Ganska höga omsättningskrav på bonusen
✅ Tre spelsajter – en inloggning
✅ Möjlighet att skapa egna odds i Bet Buildern
✅ Nya oddsboostar varje dag

Välkomstbonus hos 888Sport

När du kommer som ny spelare och registrerar dig hos 888Sport har du möjlighet att ta del av deras välkomstbonus. Denna ger dig 100 kr extra att spela för i samband med att du gör en första insättning om minst 100 kr. Bonusen ska omsättas 8 gånger innan eventuella vinster kan tas ut.

9. Betway – Betting utan konto och mycket fokus på esports

Gillar du esport är Betway helt klart The Place to Be! De har nämligen inte bara utmärkta odds på alla de vanliga sporterna – de har också nischat sig lite extra mot den ständigt växande esporten. Bland annat så sponsrar de Ninjas in Pyjamas – men framförallt så erbjuder de ett mycket brett utbud av odds inom just esport. Betway har som mål att alltid ge de högsta oddsen inom esport, och för att kunna göra detta jämför de dagligen konkurrenternas odds inom samma kategori. Du hittar också alltid boostade esport odds hos Betway.

När du väljer att betta utan konto hos Betway är det dock inte bara esport du får tillgång till, såklart. Även deras generella oddsutbud är stort och brett och bjuder på många marknader till generösa siffror. Föredrar du att ägna dig åt betting utan konto från mobilen kan du med fördel ladda ned deras app. Denna hittar du i Apple Store eller Google Play, beroende på om du kör med iOS eller Android som operativsystem.

Betalningsmetoderna täcker de vanligaste alternativen och låter dig göra dina transaktioner med hjälp av antingen Visa, Mastercard, Trustly, Neteller eller Paysafecard.

Betway välkomstbonus för betting utan konto

Betway Recension – Betting utan konto och mycket fokus på esports
Fördelar Nackdelar
✅ Bäst betting utan konto på esport ❌ Krångligt att förstå flexibonusens villkor
✅ Schyssta appar för betting i mobilen
✅ Stilren sportsbook som är väldigt överskådlig
✅ Alltid flera boostade odds – varje dag

Välkomstbonus hos Betway

Som ny spelare hos Betway kan du ta del av deras populära insättningsbonus. Denna matchar din första insättning med 100% och du kan som mest få upp till 1 000 kr i bonus. Bonusen måste spelas igenom minst 6 gånger till lägsta odds 1.75 innan uttag av bonusens vinster kan göras.

10. Casumo – Ny och användarvänlig sportsbook med betting utan konto

Om du vill spela i en ny och modern sportsbook ska du vända blicken mot Casumo. Deras sportsbook är nämligen relativt nylanserad och bjuder därför på krångelfri betting utan konto med BankID och Trustly – och även Swish.

Den sportsbook som Casumo har, har ett lite annorlunda upplägg gentemot många andra sportsbooks. Är du ett fan framförallt av livebetting kan det därmed vara smart att gå in och kolla läget i deras sportsbook lite på förhand, så du känner att du har koll på var alla odds och andra nödvändiga funktioner finns.

Gillar du att få tips om vad andra bettar på just nu kommer du definitivt uppskatta Casumos sportsbook. Det första som möter dig när du surfar in i denna är nämligen en rad med populära spel just nu. Alla sporter hittar du enkelt högst upp på sidan – och där hittar du även live oddsen.

Hos Casumo får du betting utan konto med BankID och Trustly. Bland resterande tillgängliga betalningsmetoder finner du också Visa, Mastercard, Zimpler, Skrill, Neteller och Apple Pay.

Casumo bettingsajt utan registrering

Casumo Recension – Ny och användarvänlig sportsbook med betting utan konto
Fördelar Nackdelar
✅ Modern sportsbook ❌ Tillkommer behandlingstid på uttagen
✅ Krångelfri betting utan konto med BankID
✅ Populäraste spelen promotas extra i sportsbook
✅ Många betalningsmetoder – bland annat Trustly

Välkomstbonus hos Casumo

Har du inte spelat hos Casumo någon gång tidigare, har du möjlighet att ta del av deras odds bonus. Denna ger dig ett freebet värt 100 kr när du gör en första insättning om minst 100 kr. Eventuella vinster från ditt freebet har inga omsättningskrav.

Jämför Sveriges Bästa Bettingsajter med Betting Utan Konto

Sveriges bästa bettingsajter utan konto har många gånger mer att erbjuda än bara betting. Använd vår tabell för en enkel översikt, utifrån vad just du tycker är viktigt när du väljer din bettingsajt.

Bettingsajt med betting utan konto Totalt antal spel Tillgängliga typer av spel Antal speltillverkare totalt Bonus till nya spelare
Unibet 1 850+ Betting, casino, live casino, bingo, poker 25+ Ett freebet värt 100 kr
LeoVegas 2 200+ Betting, casino, live casino, bingo 95+ 100% matchning upp till 100 kr
Bet365 100+ Betting, casino, live casino, poker 25+ 100% matchning upp till 100 kr
Betway 200+ Betting, casino, live casino, esport 20+ 100% matchning upp till 1 000 kr
NordicBet 1 750+ Slots, live casino, betting, poker, trav och galopp 125+ Ett freebet på 100 kr
Betsson 1 800+ Slots, live casino, poker, betting, trav och galopp 130+ 100% matchning upp till 100 kr
Bethard 800+ Slots, live casino, betting, fantasy sports 50+ 100% matchning upp till 1 000 kr
888 Sport 0 Betting, esport 0 100% matchning upp till 100 kr
Casumo 1 500+ Slots, live casino, betting 100+ Ett freebet värt 100 kr
10Bet 370+ Slots, live casino, betting 8 100% matchning upp till 100 kr

Hur vi rankar bästa svenska sajter med Betting utan Konto

Att gå igenom och hitta bäst svenska bettingsajter som erbjuder betting utan konto är en process som tar tid. Lyckligtvis vet vi vad vi ska se efter när vi jämför och recenserar – något som gör att det brukar gå relativt enkelt att skilja agnarna från vetet. Det viktigaste för en bettingsajt är att få bra poäng på många punkter, för att erbjuda en så helhetlig spellösning som möjligt. Några av de mest viktiga punkter vi fokuserar på när vi rankar svenska sajter med betting utan konto är bland annat dessa:

  • Erbjuder de betting utan konto med BankID
  • Finns betting utan konto med Trustly
  • Vilka andra betalningsmetoder erbjuds
  • Vilka marknader finns att betta på
  • Står sig oddsen väl konkurrensmässigt
  • Boostar de odds emellanåt
  • Hur är användarvänligheten
  • Hur snabbt går det att ta ut pengar från spelkontot
  • Erbjuds någon bonus till nya spelare
  • Hur ser eventuella bonusvillkor ut
  • Känns bettingsajten modern och uppdaterad

Hur fungerar betting utan konto?

Att komma igång med betting utan konto är väldigt smidigt. Processen kan i detaljerna skilja sig något åt mellan olika bettingsidor, men i det stora hela går det till på ungefär samma sätt på alla svenska bettingsajter utan konto.

Steg 1 – Sätt igång

Påbörja det hela genom att klicka på knappen som låter dig logga in med BankID

betting utan konto registrering

Steg 2 – Fyll i ditt personnummer

Fyll i ditt personnummer. Vissa bettingsajter gör skillnad på om du skriver personnumret med 10 eller 12 siffror, så var observant på vad som gäller.

fyll i ditt personnummer vid betting utan konto

Steg 3 – Öppna BankID

Öppna ditt BankID eller ditt mobila BankID och verifiera inloggningen. Kontrollera att den bettingsajt du vill logga in till också står som avsändare i ditt BankID.

verifiera betting utan konto med BankID

Steg 4 – Gör en insättning

Välj den betalningsmetod som passar dig och följ instruktionerna för respektive betalningsmetod för att göra en insättning.

Gör en insättning för betting utan konto

Steg 5 – Lägg dina spel

Surfa ut i sportsbook – hitta de spel du vill lägga – och sätt igång att betta!

Börja betta utan konto

Fördelar med att spela på bettingsidor utan registrering

Att spela på bettingsidor utan registrering har gott om fördelar. Vi listar de största nedan.

Enkelt att börja spela

Allt du behöver är ett BankID så är du strax i mål. Du fyller i ditt personnummer, verifierar din identitet med ditt BankID och sen behöver du bara fylla i några snabba kontaktuppgifter så är det färdigt. Därefter är det bara att göra en insättning och börja betta.

Smidiga transaktioner

Du har som regel flera betalningsmetoder att välja på när du spelar hos bettingsidor utan konto. Trustly brukar vara ett givet alternativ, och ofta erbjuds i alla fall en handfull olika metoder du kan använda.

Du slipper krångliga verifieringsprocesser

Eftersom du har verifierat din identitet med ditt BankID slipper du andra krångliga verifieringsprocesser. Det kan hända att bettingsidorna kör något stickprov ibland, där du ombes skicka in en bild på exempelvis din elräkning – men det är inget som är standard längre.

Ingen skatt på vinsterna

Eftersom alla bettingsidor utan registrering som vi tipsar om kommer med en svensk licens för spel, är också alla vinster du tar ut från dessa bettingsidor hundra procent skattefria. Detta gäller oavsett hur mycket du än vinner!

Betalningsmetoder hos Bettingsidor utan Konto

Det finns gott om betalningsmetoder att välja på hos svenska bettingsidor utan konto. Vilka metoder för betalning som finns hos respektive bettinsajt kan variera stort. Medan vissa kör på en eller två betalningsmetoder, finns det andra som erbjuder tiotalet valmöjligheter. Du ska nu få lära känna de vanligaste av dessa.

Trustly

En klar favorit bland svenska spelare – och med god anledning. Trustly fungerar som mellanhand för din transaktion, vilket gör att du aldrig behöver dela med dig av dina betalningsuppgifter till någon tredje part. Istället loggar du in på din internetbank med hjälp av Trustly, och godkänner betalningen därifrån. Insättningar är direkta och om din bettingsida har omedelbar handläggning av uttag kan du även få pengarna in på bankkontot i stort sett direkt. Alla transaktioner via Trustly är alltid kostnadsfria för dig som spelare.

Swish

Även Swish är en mycket populär betalningsmetod hos svenska bettingsajter. Här möjliggörs smidiga transaktioner med hjälp av din mobil, där en minimal insats krävs från din sida. Precis som för Trustly är också Swish kostnadsfritt att använda både vid insättningar som uttag. Du får också direkta transaktioner in till spelkontot – något som också uttagen är vid omedelbara godkännanden från din bettingsajt.

Visa / Mastercard

Visa och Mastercard är två metoder för betalning som fungerar på samma sätt. Dessa är lite på tillbakagång, då många nya bettingsajter väljer att bara använda exempelvis Trustly, eller Trustly och Swish.

Det varierar mellan olika bettingsidor om någon kostnad tas ut eller inte när du gör transaktioner via Visa eller Mastercard. Ibland tillkommer en transaktionsavgift – ofta då en viss procent av den transaktion du gör.

Insättningar via Visa och Mastercard är alltid direkta, men uttagen har en handläggningstid på 2-5 bankdagar. Notera att helger och röda dagar inte räknas som bankdagar.

Skrill / Neteller

Skrill och Neteller är två så kallade e-plånböcker eller e-wallets. För att använda dessa till insättningar och uttag måste du först och främst skapa ett konto som du kopplar till ditt bankkonto eller bankkort. Därefter kopplar du också ditt konto hos antingen Skrill eller Neteller till ditt spelkonto. Du kan nu göra transaktioner till och från din e-plånbok antingen via din valda betalningsmetod, eller via ditt spelkonto. Du kan välja själv om du vill spara pengarna i din e-wallet eller om du vill föra dem vidare någonstans.

Skrill och Neteller är som regel kostnadsfria att använda på svenska bettingsajter, men däremot kan dessa aktörer själva många gånger ta ut kostnader i samband med transaktioner till eller från ditt bankkonto.

Betalningsmetod Kostnad för insättning Tid för insättning Tid för uttag
Trustly Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Swish Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Visa/Mastercard Varierar – ofta från 0-2.5% Direkt 2-5 bankdagar efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Skrill Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Neteller Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt

Spel hos Bettingsidor utan Registrering

När du spelar hos bettingsidor utan registrering kan utbudet i sportsbook skilja sig en del åt. Nedan hittar du de vanligaste typerna av spel du kan hitta när du väljer betting utan konto.

vanliga typer av spel vid betting utan konto

Betting

Vanligt spel på kommande odds som hittas hos alla svenska bettingsidor utan registrering. Här är det inga konstigheter, utan du surfar in i sportsbook och här hittar du allt du behöver. Fördelen med att betta på kommande odds är att om du är ute i god tid kan du ofta få riktigt fina odds. Här kan du också använda dig av oddsboostar för att få upp siffrorna ännu mer.

betting utan konto kommande odds

Live betting

Även live betting finns hos alla bettingsidor utan registrering. Du bettar då på en match eller tävling som pågår just nu. Fördelen med livebetting är att du ofta kan få bättre odds på de spel du lägger, och är du duktig på att läsa matchen kan du använda detta till din fördel för mer exakta resultat.

livebetting utan konto

Esports

Betting på esports börjar bli ett allt mer vanligt inslag hos svenska bettingsidor utan registrering. Här kan du betta på esporter som Dota2, CS: GO, League of Legends etc. Vissa bettingsajter har detta som en kategori bland övriga odds, medan andra har en helt egen bettingsektion för esport.

Esport betting utan konto

Virtuell betting

Ett inslag av betting som inte är lika vanligt förekommande. Här bettar du på datorgenererade matcher eller tävlingar – ofta har de inslag från riktiga evenemang. Gemensamt för all virtuell betting är att den avslutas snabbt – som regel på bara några minuter. Samtidigt startar också de olika matcherna med täta mellanrum, så här finns det alltid något att betta på. Vanligast är virtuell betting på fotboll, men även annat som exempelvis hockey, greyhound racing, hästkapplöpning etc. förekommer.

virtuell sport betting utan konto

Betting Utan Konto med bonus

Det finns gott om olika bonusar du kan stöta på när du spelar på en bettingsajt utan registrering. Vi ska guida dig genom de vanligaste bonusarna nu.

Insättningsbonusar hos Bettingsidor utan Registrering

Insättningsbonusar matchar din första insättning upp till en viss procent. En fin sådan insättningsbonus är till exempel den du får hos Betway ovan – där de matchar din första insättning med 100% upp till 1 000 kr.

När du tar del av en insättningsbonus är det viktigt att du har koll på omsättningskravet – detta ska vara så lågt som möjligt. Kontrollera också bonusens giltighetstid, samt om det finns något tak för hur höga vinster du får ta ut från bonusvinsterna. Kolla också om någon maxinsats finns.

Betting Utan Konto med freebets

Freebets är en ganska vanlig bonus som du kan stöta på hos svenska bettingsidor utan konto. Denna ger dig ett eller flera gratisspel – oftast ett gratisspel till ett värde av exempelvis 100 kr. Tre bettingsidor som ger fina freebets bonusar är Unibet, Casumo och NordicBet som alla ger dig 100 kr i freebet när du gör din första insättning.

När du använder ett freebet är det bra att känna till att det som regel endast är vinsten från detta du får behålla – själva insatssumman anses vara förbrukad när du gjort ditt freebet. Kontrollera alltid om det är något omsättningskrav på vinsterna, och om det är något lägsta odds du måste lägga ditt freebet mot.

No Deposit Bonus hos bettingsidor utan verifiering

No deposit bonusar är väldigt ovanliga att finna hos svenska bettingsajter utan verifiering. Om det väl finns någon sådan är det i stort sett alltid i samband med särskilda tidsbegränsade kampanjer, och de brukar då delas ut som freebets oftast.

För en no deposit bonus ska du kontrollera vilka omsättningskrav som gäller. Kolla också om något tak finns för uttag av vinster från bonusen.

VIP-program hos Bettingsidor Utan Konto

VIP-program är något som ibland förekommer hos svenska bettingsajter utan verifiering. Dessa vill då premiera lojala spelare genom att ge dem extra fördelar på sidan. Som regel rör det sig om sådana fördelar som exempelvis betting utan limitering, obegränsade uttag, personlig support, snabbare hantering av uttag och andra ärenden – och så vidare.

Vanliga regler och villkor hos Bettingsidor utan Registrering

Eftersom regler och villkor anpassas utifrån varje enskild bettingsida ska du alltid läsa igenom dessa noggrant i samband med din registrering. Tar du del av en bonus i samband med din registrering ska du vara extra uppmärksam på vilken lägsta insättning som gäller för bonusen, samt hur dess omsättningskrav ser ut. Glöm inte heller att kolla hur länge bonusen är giltig, så att den inte hinner förfalla innan du använt den.

Andra typer av spel utan konto

När du spelar hos en bettingsajt erbjuder de många gånger också andra spel än bara betting utan konto. Casinospel som slots och live casino är två vanliga exempel på spel du ofta hittar på en bettingsajt utan registrering. Vissa tillhandahåller också poker och bingo.

Sveriges bästa sajt med betting utan konto

Sveriges bästa sajt med betting utan konto, är utan tvekan Unibet. Denna erfarna aktör har stenkoll på vad som går hem hos spelarna och erbjuder ett brett spelutbud med schyssta odds och regelbundna boostar. Du får betting utan konto med BankID och Trustly, och både insättningar och uttag är enkla att göra. Som grädden på moset får du också en schysst välkomstbonus där du kan ta del av ett freebet värt 100 kr. Har du inte spelat hos Unibet tidigare? Härligt – då är det bara att ta fram ditt BankID och köra igång!

FAQ

Hur gör jag insättningar hos sajter med betting utan konto?

Hur gör jag uttag hos spelbolag utan konto?

Hur fungerar betting utan konto?

Hur sätter jag in pengar hos bettingsidor utan konto?

Kan jag spela på bettingsidor utan konto med BankID?

Hur kan jag hitta svenska spelbolag utan konto?

 

NBA Team Salaries
Atlanta Hawks Boston Celtics Brooklyn Nets Charlotte Hornets Chicago Bulls Cleveland Cavaliers Dallas Mavericks Denver Nuggets Detroit Pistons Golden State Warriors Houston Rockets Indiana Pacers Los Angeles Clippers Los Angeles Lakers Memphis Grizzlies Miami Heat Milwaukee Bucks Minnesota Timberwolves New Orleans Pelicans New York Knicks Oklahoma City Thunder Orlando Magic Philidelphia 76ers Phoenix Suns Portland Trail Blazers Sacramento Kings San Antonio Spurs Toronto Raptors Utah Jazz Washington Wizards