Nya Bettingsidor – Hitta Nya Bettingsidor 2022

På den svenska spelmarknaden lanseras det nya bettingsidor för jämnan. Men hur ska man veta vilka av dessa som är något att ha, och vilka som är värda att spela hos? Vi har gått igenom alla nya bettingsidor 2023 och sammanställt en topplista till dig. I denna hittar du de 10 bästa nya bettingsidorna Sverige har att bjuda på just nu. För recensioner, bonusar och allt annat du behöver veta om nya bettingsidor – läs vidare nu!

I den här guiden

Hitta bäst nya bettingsidor 2023 med Basketball Insiders

Sveriges bästa nya bettingsidor 2023 hittar du i topplistan ovan. Du kommer få lära känna dessa närmare nu – en snabb introduktion till dem alla hittar du direkt här nedanför.

Bäst Nya Bettingsidor i Sverige 2023 – Sammanfattning

Du ska nu få en kort genomgång av alla Sveriges bästa nya bettingsidor 2023, där vi pekar ut det bästa med var och en av de 10 aktörerna.

  • Betway – Bäst bland nya oddssidor på esport
  • Bet365 – En av de nya bettingsidor med bäst bonusar
  • Unibet – Bäst rykte bland nya svenska bettingsidor
  • Casumo – Nyast sportsbook av alla nya odds sidor
  • LeoVegas – Mest prisade sportsbook bland nya oddssidor
  • Bethard – Bäst design bland nya bettingsidor
  • NordicBet – Bäst variation av nya oddssidor
  • 10Bet – Bäst humor bland nya odds sidor
  • 888Sport – Bästa nischen av nya bettingsidor
  • Betsson – En av de nya oddssidor med riktigt bra mobilappar

Sveriges Bästa Nya Bettingsidor Recenserade

Är du sugen på att lära känna Sveriges bästa nya bettingsidor ännu närmare? Bra! För nu kommer en kort minirecension om Sveriges 10 bästa nya oddssidor!

1. Betway – Bäst på esport bland nya oddssidor

Betway är en riktig hejare på betting, och de är en av de nya bettingsidor som hela tiden satsat framåt och vill ge mer. Därför har de valt att satsa rejält på esport, som på deras bettingsajt fått en helt egen sektion. I denna finner du Sveriges bästa odds på esport – och hur kan vi veta det då, undrar du nu. Jo – för att Betway varje dag jämför de odds på esport som deras konkurrenter ger, för att säkerställa att de själva alltid ligger högst. Som att inte det vore nog så kan du varje dag ta del av nya oddsboostar just för esport hos Betway. Gillar du att betta på esport är det till Betway du ska bege dig.

Gillar du inte att betta på esport kan du vara lugn – det finns goda möjligheter för dig att trivas fint hos Betway ändå. De erbjuder nämligen också en vanlig sportsbook fylld av olika sporter att betta på. Denna täcker det mesta du kan tänkas vilja betta på, och även här kan du se fram emot dagliga boostar på flera olika odds. Dessa ligger tacksamt nog i en egen kategori, vilken är uppdelad i flera olika underkategorier. På så vis får du en snabb och enkel överblick över vilka sporter som har boostade odds just nu.

Precis som övriga nya bettingsidor har också Betway registrering via BankID. Som metoder för betalning kan du använda Trustly, Visa, Mastercard, Neteller och Paysafecard.

betway bonus nya bettingsidor i sverige

Betway Recension – Bäst på esport bland nya oddssidor
Fördelar Nackdelar
✅ Alltid boostade odds ❌ Krånglig flexibonus
✅ Högst odds på esport
✅ Schysst bonus
✅ Bäst på esport bland nya bettingsidor

Välkomstbonus hos Betway

Du som är ny spelare hos Betway kan se fram emot en fin välkomstbonus. Denna matchar din första insättning med 100% upp till 1 000 kr. När du omsätter bonusen i sportsbook ligger omsättningskravet på 6x till lägsta odds 1.75.

2. Bet365 – Bäst Bonus Bland Nya Bettingsidor

Bet365 är en av de nya svenska bettingsidor som ligger inne med den schysstaste bonusen. Denna ger dig upp till 1 250 spelkrediter, och vinsterna från dessa kommer helt utan krav på omsättning. Det är dock inte bara bonusen som är bra hos Bet365 – det är resten av deras bettingsida också.

Bet365 erbjuder odds på ett brett urval av olika sporter och marknader, där de har lite extra fokus på fotboll. Därför har de också tagit fram en spelbyggare för just fotboll, där du kan lägga in upp till 12 spel – du som kan dina spelbyggare vet att det innebär möjligheter till riktigt schyssta odds. Direkt du surfar in i deras sportsbook hittar du en rad rekommenderade spel längst till höger. Dessa gillar vi att kolla igenom för lite extra inspiration, och längst ned på listan hittar du alltid olika spelkuponger.

Bet365 är en av alla nya bettingsidor med BankID, så det går både snabbt och enkelt att skapa ett konto på sidan. När du sedan vill göra insättningar eller uttag kan du använda dig av Visa, Mastercard, Swish, Trustly, Paysafecard, Apple Pay, PayPal och Banköverföring.

bet365 bonus nya bettingsidor

Bet365 Recension – Bäst Bonus Bland Nya Bettingsidor
Fördelar Nackdelar
✅ Fin bonus utan omsättningskrav på vinsterna ❌ Behandlingstid för uttagen
✅ Många betalningsmetoder – bland annat Swish och Trustly
✅ Tillåter upp till 12 spel i spelbyggaren
✅ Erbjuder live streaming

Välkomstbonus hos Bet365

När du börjar spela hos Bet365 får du en fin välkomstbonus. Denna ger dig upp till 1 250 spelkrediter i samband med att du gör en första insättning till ditt spelkonto. Vinsterna från din bonus är utan omsättningskrav.

3. Unibet – Bäst rykte bland nya svenska odds sidor

Unibet är en välkänd aktör bland svenska spelare och de har ett riktigt gott rykte om att ta väl hand om sina spelare. Liksom hos de flesta nya bettingsidor har också Unibet registrering med BankID, så det tar dig bara nån minut att regga dig och göra en insättning – sen är du redo spel.

Gillar du när det finns många sporter och marknader att välja på kommer du trivas hos Unibet. Här finns gott om olika odds att botanisera bland, och vi kan rekommendera dig att ta en titt på Unibet Specialer, om du vill spela med lite extra saftiga odds. Här hittar du nämligen deras boostar.

Det är lätt att få översikt över spelutbudet hos Unibet – framförallt eftersom de har markerat alla sporter med en siffra som anger hur många tillgängliga spel det finns just nu. På så sätt slipper man klicka sig igenom massa kategorier som ändå inte har något att erbjuda just nu – det är sådana små detaljer som förhöjer spelupplevelsen avsevärt.

När du ska sätta in pengar till ditt spelkonto hos Unibet kan du använda dig av Swish, Trustly, Visa, Mastercard eller en vanlig banköverföring.

unibet odds nya oddssidor

Unibet Recension – Bäst rykte bland nya svenska odds sidor
Fördelar Nackdelar
✅ Välkänd aktör med lång erfarenhet ❌ Finns inte alltid tillgängliga boostar i deras Unibet Specialer kategori
✅ Hög användarvänlighet förhöjer spelvärdet
✅ Erbjuder både Swish och Trustly som betalningsmetoder
✅ Boostar odds i Unibet Specialer

Välkomstbonus hos Unibet

När du kommer som ny spelare till Unibet och vill ta del av deras bonus ska du göra en första insättning på minst 100 kr. Du får då ett freebet värt 100 kr. Vinsterna från detta är utan krav på omsättning.

4. Casumo – Modernaste sportsbooken bland nya oddssidor

Casumo är alternativet för dig som har höga krav på design och funktionalitet – men som inte kräver ett lika stort utbud av odds. Här har de nämligen snävat in utbudet något, och istället lagt fokus på den visuella biten – och designen här är riktigt bra. Det är också användarvänligheten generellt, och även Casumo tillhör de nya oddssidor som låter spelarna registrera sig enkelt med hjälp av BankID.

Det är mycket lätt att navigera i den sportsbook som Casumo erbjuder, men ett tips är att kolla in den lite i förväg. Deras upplägg ser nämligen inte ut exakt som i andra sportsbooks, men allting är mycket logiskt, så det är fort gjort att få stenkoll.

Ytterligare en sak som vi måste ta upp är det faktum att Casumo gärna är sina spelare till lags. Om du saknar ett odds i deras sportsbook kan du ta kontakt med supporten och säga att du saknar detta – i många fall lägger de då också in detta i sportsbook.

För insättningar och uttag hos Casumo kan du använda dig av Visa, Mastercard, Trustly, Zimpler, Apple Pay, Skrill och Neteller.

casumo nya bettingsidor med odds

Casumo Recension – Modernaste sportsbooken bland nya oddssidor
Fördelar Nackdelar
✅ Man har som spelare möjlighet att önska vilka odds som ska läggas till i sportsbook ❌ Lite litet utbud av odds
✅ Modern sportsbook
✅ Hög användarvänlighet
✅ Utförlig FAQ med många bra frågor och svar

Välkomstbonus hos Casumo

Kommer du som ny spelare till Casumo har du möjlighet att ta del av deras välkomstbonus. Denna ger dig ett freebet värt 100 kr när du gör en första insättning på minst 100 kr.

5. LeoVegas – Sportsbook med flest priser bland nya svenska oddssidor

LeoVegas är ett riktigt ess när det kommer till nya bettingsidor. De har inte bara ett utbud av odds som ofta ligger i de högre regionerna – de har också en av de bättre sportsbooks som kan hittas bland nya svenska odds sidor. Deras sportsbook har tagit emot flera prestigefyllda priser, bland annat för sin användarvänlighet och innovativitet – så här kan du känna dig säker på att det är hög kvalitet du har att göra med.

Upplägget i LeoVegas Sportsbook kan ta några minuter att få grepp om, så surfa inte in i sista minuten om du till exempel ska betta live. När du väl har koll på hur det funkar kommer du dock inse varför LeoVegas sportsbook skördat priser år efter år. Vill du snabbt hitta till vissa spel kan du lägga till dessa bland dina favoriter, så hos LeoVegas är det enkelt att vara spelare.

Föredrar du att spela från mobilen kan du köra i webbläsaren eller ladda ned deras särskilda spelappar. De sistnämnda har kammat hem flera priser även de – hos LeoVegas vet man vad som går hem.

Hos LeoVegas registrerar du dig snabbt och smidigt med hjälp av BankID, och när du sedan ska göra en insättning för att börja spela kan du välja mellan de vanligaste metoderna för betalning – Visa, Mastercard, Swish och Trustly.

leovegas nya oddssidor svenska nya bettingsidor

LeoVegas Recension – Sportsbook med flest priser bland nya svenska oddssidor
Fördelar Nackdelar
✅ Prisbelönt sportsbook ❌ Tar en liten stund att förstå sig på upplägget i deras sportsbook
✅ Prisbelönta bettingappar
✅ Smidiga transaktioner via Swish och Trustly
✅ Kan lägga till odds som saknas om man kontaktar supporten

Välkomstbonus hos LeoVegas

Till LeoVegas välkomnas nya spelare med en bonus. Du behöver göra en första insättning om minst 100 kr, och du kan då se fram emot ett freebet på 100 kr. Vinsterna från ditt freebet har inget krav på omsättning.

6. Bethard – Bäst design bland alla nya odds sidor

Bethard är den av alla nya bettingsidor du ska hänga hos om du uppskattar oddssidor med stilren design och hög användarvänlighet. Bethard må ha gjort sig ett namn genom att ha Guda…ehrm, vi menar stjärnor, som Zlatan som ambassadörer. Det är dock tack vare deras välgjorda sportsbook och fina odds som spelarna stannat kvar.

Bland nya oddssidor med boostade odds är Bethard helt klart en av de bästa. De erbjuder dagliga boostar på flera odds, som inkluderar en rad populära ligor. Du kan bland annat se fram emot boostade odds på NHL, NBA, La Liga, Premier League, Champions League – och mer.

Vill du uppdatera dig om det senaste i spelvärlden ska du besöka Bethards populära blogg. Du som är ny spelare kan också med fördel läsa igenom de korta förklaringar som ges nere på sidan till olika begrepp. Här beskrivs också vad du ska tänka på för att optimera dina chanser till att betta så framgångsrikt som möjligt. Bethard är därmed ett gott val både för nya såväl som erfarna bettare.

Bethard har som resterande nya bettingsidor registrering via BankID. Du kan sedan välja att göra din insättning med någon av följande betalningsmetoder: Trustly, Visa, Mastercard, Ziru Mobile, Zimpler, Paysafecard, Banköverföring.

bethard odds bonus nya bettingsidor i Sverige

Bethard Recension – Bäst design bland alla nya odds sidor
Fördelar Nackdelar
✅ Bäst design bland nya bettingsidor ❌ Omsättningskrav på bonusen
✅ Möjlighet till hög bonus
✅ Inspirerande spelmiljö
✅ Riktigt bra oddsboostar på populära ligor

Välkomstbonus hos Bethard

Som ny spelare hos Bethard kan du ta del av deras fina insättningsbonus. Denna ger dig en 100% matchning av din första insättning – upp till 1 000 kr. Omsättningskravet ligger på 4x och ska spelas mot lägsta odds 1.80.

7. NordicBet – Bäst bredd i spelutbudet bland svenska nya bettingsidor

Gillar du nya bettingsidor med bredd i spelutbudet? I så fall kan NordicBet helt klart vara ett alternativ för dig. Här registrerar du dig smidigt med ditt BankID, gör en insättning och börjar betta – inget krångel här inte. Det enda som kan vara en smula svårt hos NordicBet är att välja i vilken ände man ska börja, eftersom de har så otroligt många alternativ. Framförallt när det kommer till fotboll – en del av bettingen som NordicBet nischat sig lite extra mot. Är det fotbollsodds som är din grej också? Då kommer NordicBet passa dig som hand i handske.

Något annat som skiljer NordicBet från mängden är att de också erbjuder rikligt med odds på trav och galopp. Dessa hittar du i en helt egen sektion på deras bettingsida – så många valmöjligheter har du inom denna kategori.

För transaktioner till och från ditt spelkonto har du gott om alternativ. Du kan använda dig av Trustly, Swish, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler, PayPal och vanlig banköverföring.

nordicbet nya bettingsidor och nya odds sidor i sverige

NordicBet Recension – Bäst bredd i spelutbudet bland svenska nya bettingsidor
Fördelar Nackdelar
✅ Otroligt snyggt spelutbud ❌ Låg bonus
✅ Bäst av alla nya bettingsidor på fotbollsodds
✅ Bra Blogg och sida för Nyheter
✅ Föredömlig support

Välkomstbonus hos NordicBet

När du gör en första insättning hos NordicBet kan du som är en ny spelare på sidan ta del av deras välkomstbonus. Detta ger dig ett freebet värt 100 kr, där vinsterna är helt och hållet omsättningsfria.

8. 10Bet – Bäst humor bland alla nya svenska oddssidor

Gillar du nya bettingsidor som sticker ut ska du bege dig till 10Bet. Denna bettingsida har ett fint spelutbud att locka med – men framförallt är det spelmiljön som får denna aktör att skilja sig från mängden. Här levererar de torra ordvitsar och välkomnar dig med humor – något som gör att spelupplevelsen hos 10Bet känns mycket mer personlig än hos många konkurrenter.

Det är också otroligt hög användarvänlighet hos 10Bet – och kommer du som ny spelare har du snart lika bra koll på bettandet som den som spelat i många år. Iallafall om du använder dig av de utförliga guider som 10Bet tagit fram för sina nya spelare. Här kan du läsa dig till allt du behöver veta om odds och betting hos nya bettingsidor – allt från olika begrepp till vad du bör tänka på täcks – och allt däremellan. Det gör att det är lätt att komma igång med bettingen hos 10Bet även som ny och helt oerfaren spelare – något som definitivt inte är lika enkelt överallt.

Vill du skapa ett spelkonto hos 10Bet gör du det enkelt med hjälp av ditt BankID. Din insättning gör du därefter med hjälp av antingen Trustly, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard eller genom en vanlig banköverföring.

10bet nya bettingsidor i sverige med bäst odds

10Bet Recension – Bäst humor bland alla nya svenska oddssidor
Fördelar Nackdelar
✅ Roligast av alla nya bettingsidor i Sverige ❌ Ganska intetsägande design
✅ Välkomnande spelmiljö
✅ Tillgång till mycket statistik
✅ Förklarande spelguider förenklar för nybörjare

Välkomstbonus hos 10Bet

Hos 10Bet välkomnas du med en betting bonus som ger dig 100 kr extra att spela för, i samband med att du gör en första insättning om minst 100 kr. Bonusen har ett 3x omsättningskrav, som ska omsättas på odds över 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel.

9. 888Sport – Bästa nischen bland nya odds sidor i Sverige

Till skillnad mot de flesta nya bettingsidor har 888Sport gått all in på odds och betting. Det är den enda typ av spel du hittar på deras sida – och istället har deras övriga spel flyttats till syskonsajterna 888Poker och 888Casino. Du använder dock samma inloggning till alla.

För att ge dig den ultimata bettingupplevelsen har 888Sport implementerat en rad olika funktioner í sin sportsbook som du kan använda dig av. Först och främst ska du hålla utkik efter de orangea pilarna i bettingsektionen. Dessa innebär nämligen att här finns det boostade odds. De har också andra spelförbättringar som förändrade multiplikationer och andra specialspel, så hos 888Sport lönar det sig ofta att hålla ögonen öppna.

Vill du inspireras av hur andra bettar just nu ska du kolla igenom spelfeeden. I denna visas alla de senaste spelen som lagts hos 888Sport, och denna är guld om du saknar inspiration för tillfället.

Hos 888Sport registrerar du dig med ditt BankID och för insättningar och uttag kan du använda dig av Trustly, Skrill, Neteller, PayPal, Apple Pay, Visa, Mastercard och vanlig banköverföring.

888sport nya bettingsidor i sverige med bankid

888Sport Recension – Bästa nischen bland nya odds sidor i Sverige
Fördelar Nackdelar
✅ Helt nischade mot betting ❌ Ganska oinspirerande design i sportsbook
✅ Bra Bet Builder
✅ Många boostade odds
✅ Samma inloggning även till 888Poker och 888Casino

Välkomstbonus hos 888Sport

Som ny spelare hos 888Sport kan du välja en av deras två bonusar. Antingen får du 100 kr extra att spela för. Omsättningskravet för dessa 100 kr är 8x på lägsta odds 1.80. Du kan även välja att istället få tillbaka upp till 100 kr på ditt första bet om du förlorar detta. Du måste då använda dig av promokoden TILLBAKA100 när du gör din första insättning. För bägge bonusarna gäller det att din första insättning ska vara på minst 100 kr.

10. Betsson – Bäst bland mobila nya bettingsidor

Betsson är en välkänd jätte bland nya oddssidor och de har alldeles nyligen släppt en riktigt bra app som du kan använda både i mobil och på surfplatta när du bettar. Denna är särskilt framtagen för att du ska få den bästa spelupplevelsen även från mobila enheter och du kan använda appen för att göra personliga inställningar när du spelar.

Spelutbudet hos Betsson lämnar ingenting att önska – de är en av de nya bettingsajter på den svenska marknaden som ligger inne med det absolut bredaste spelutbudet. Därtill har de också en blogg som innehåller gott om intressanta artiklar för den som vill hålla sig uppdaterad inom det senaste från bettingvärlden. Här täcker de allt från fotboll till Idol, så det finns helt klart något för alla bettare i Betssons blogg.

Som hos resterande nya odds sidor registrerar du dig även hos Betsson med hjälp av ditt BankID. När det kommer till betalningsmetoder har du gott om sådana att använda dig av. Här kan du göra insättningar och uttag med hjälp av Swish, Trustly, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, Zimpler, Paysafecard och vanlig banköverföring.

betsson bäst mobila bettingsidan bland nya bettingsidor i sverige

Betsson Recension – Bäst bland mobila nya bettingsidor
Fördelar Nackdelar
✅ Imponerande spelutbud ❌ Låg bonus
✅ Ofta bland de högsta oddsen
✅ Riktigt bra spelblogg
✅ Bra support och täckande FAQ

Välkomstbonus hos Betsson

När du kommer som ny spelare till Betsson kan du få ett freebet värt 100 kr i välkomstbonus. Detta delas ut när du gör en första insättning om minst 100 kr, och det måste satsas på ett bet med odds på 1.50 eller högre. Vinsterna från din bonus har inga krav på omsättning.

Funktioner hos de Bästa Nya Bettingsidorna i Sverige

Olika nya bettingsidor kan erbjuda olika funktioner. Det kan till exempel handla om live streaming, bet builders, etc. Nedan hittar du en tabell över de bästa funktioner alla våra nya oddssidor har att erbjuda sina spelare.

Nya Bettingsidor i Sverige 2023 Bonus för nya spelare Omsättningskrav på bonus Livestreaming Särskilda funktioner
Bet365 Upp till 1 250 spelkrediter Inget omsättningskrav på vinster Ja
  • Cash out
  • Live Stream
  • Bet Builder
Betway 100% matchning upp till 1 000 kr 6x omsättningskrav Nej
  • Cash Out
  • Bet Builder
  • Oddsboostar
  • Nischade mot esport
Unibet 100 kr freebet Inget omsättningskrav på vinster Ja
  • Cash Out
  • Bet Builder
  • Live Stream
  • Mobilapp
  • Spelblogg
  • Nyheter
Casumo 100 kr freebet Inget omsättningskrav på vinster Nej
  • Bet builder
  • Kan ta in odds vid förfrågan
LeoVegas 100 kr extra att spela för Inget omsättningskrav på vinster Ja
  • Cash Out
  • Live Stream
  • Bet Builder
  • Mobilapp
10Bet 100 kr extra att spela för 3x omsättningskrav på lägsta odds 1.80 (singelspel) eller 1.40 (kombinationer) Nej
  • Cash Out
  • Erbjuder rikligt med statistik
  • Bet Builder
  • Spelguider
  • Är bäst på virtuell betting
Bethard 100% matchning upp till 1 000 kr 4x omsättningskrav på odds 1.80 eller högre Nej
  • Oddsboostar
  • Spelblogg
  • Gott om statistik
  • Snabba marknader
  • Har Fantasy Sports
888Sport 100 kr extra att spela för 8x omsättningskrav på odds 1.80 eller högre Nej
  • 888 Specials
  • Spelfeed
  • Boostade odds
  • Bet Builder
NordicBet 100 kr i freebet Inget omsättningskrav på vinster Ja
  • Cash Out
  • Live Stream
  • Bet Builder
Betsson 100 kr i freebet Freebet ska omsättas 1x på lägsta odds 1.50. Inget omsättningskrav på vinster Ja
  • Live Stream
  • Bet Builder
  • Statistik
  • Spelblogg
  • Mobilapp

Innovativa Funktioner på Nya Svenska Odds Sidor

Nya svenska odds sidor har många funktioner som attraherar nya spelare. Bland annat kan många av dessa erbjuda live streaming utan kostnad för sina spelare. Detta gäller både nya såväl som befintliga spelare och ofta behöver du bara ha pengar på spelkontot för att kunna streama vilka events du vill live. Ibland behöver du ha lagt ett bet det senaste dygnet eller liknande.

Smidigt spel med hjälp av BankID är ytterligare något som nya bettingsidor i Sverige kan stoltsera med. Med BankID kan du snabbt och enkelt skapa ditt spelkonto hos nya odds sidor, och därefter är det bara för dig att sätta in pengar och börja betta.

Bet Builders och andra liknande spelbyggare är också något som gärna hittas hos nya bettingsidor. Med hjälp av dessa kan du ta fram dina egna odds – och ju fler spel du lägger i samma kombination desto högre odds får du. Bettar du dessutom hos en av de nya oddssidor som kör med många boostade odds kan du lägga ihop dessa i din Bet Builder för att få till riktigt högexplosiva odds.

Bästa Nya Svenska Bettingsidorna för Bonusar

Hos nya bettingsidor i Sverige kan du stöta på flera olika typer av bonusar. Den allra vanligaste bonusen är en insättningsbonus. Denna låter dig göra en insättning som sedan matchas till en viss procent. Den vanligaste matchningen ligger på 100% och det innebär att du får lika mycket i bonus som du just satt in.

En annan vanligt förekommande bonus hos nya bettingsidor är freebets. Du får då ett gratisspel värt en viss summa, som du kan lägga på i stort sett vilket spel du vill. Vid enstaka tillfällen gäller freebets endast på utvalda spel, men då brukar det vara i samband med exempelvis särskilda events som när Sverige spelar i EM/VM eller liknande.

Den bästa bonusen bland nya svenska bettingsidor hittar du just nu hos Betway. Anledningen till att Betway har den bästa bonusen hos nya oddssidor idag är för att de erbjuder alla spelare 100% matchning upp till 1 000 kr i bonus. Bonusen har dessutom ett relativt lågt omsättningskrav med tanke på sin storlek – du behöver omsätta bonusen 6 gånger på lägsta odds 1.75.

Odds hos Nya Bettingsidor i Sverige

Hos nya bettingsidor i Sverige finns det ett otroligt stort utbud av olika odds att välja bland – både när det kommer till antal sporter såväl som till antal marknader. Tar vi till exempel den mest populära sporten hos nya bettingsidor – fotboll – kan du betta på både enskilda matcher och totalvinnare i serier som La Liga, Champions League, Allsvenskan, etc. Går du in på marknaderna för enskilda fotbollsmatcher kan du ha tillräckligt med odds för att fylla flera kombinationsspel om du vill. Det kan vara allt från antal mål, över/under, vilket lag som gör mål först, antal gula kort, och så vidare – till rena vinnarspel.

När det kommer till täckning av sporter brukar fotboll, basket, ishockey och tennis höra till spelarnas favoriter. Dessa har sällskap av allt från golf till dart – och vissa nya bettingsidor erbjuder också odds på icke sportrelaterade teman som exempelvis politik, tv-shower som Big Brother, musiktävlingar som Melodifestivalen, Eurovision, Idol, etc.

Vissa nya bettingsidor har också börjat med virtuell betting – det vill säga betting på datorgenererade fotbollsmatcher eller andra tävlingar. Fördelen med detta är att det startar nya matcher och tävlingar hela tiden, så du behöver aldrig vänta länge på att det ska dyka upp något roligt att betta på. Tycker du virtuell betting låter intressant kan vi tipsa dig om 10Bet – de är riktigt duktiga på detta.

Oavsett vad du vill betta på finns det goda chanser för dig att hitta intressanta odds hos nya svenska bettingsidor – utbudet här är enormt!

olika typer av odds hos nya bettingsidor i sverige

Betalningsmetoder hos Nya Bettingsidor

Nya bettingsidor i Sverige har som regel flera olika metoder för betalning att erbjuda sina spelare. Vilka metoder som erbjuds kan skilja sig åt en hel del, men vi ska guida dig igenom de vanligaste av dessa nu.

Swish hos nya bettingsidor

En av de mest populära betalningsmetoderna hos nya odds sidor. Denna har kommit starkt framförallt det senaste året – och kanske ännu lite mer nu sedan de också möjliggjorde uttag via Swish. Du som använt Swish redan från start minns garanterat att det fanns en (rätt lång) tid där det bara gick att göra insättningar till spelkontot med Swish – men inte uttag. Så är det inte längre, och Swish erbjuder en av de snabbaste transaktionsmöjligheterna till och från ditt spelkonto. De är också alltid 100% kostnadsfria att använda sig av.

Trustly hos nya bettingsidor

Precis som Swish är också Trustly en mycket populär metod för betalning hos nya bettingsidor här i Sverige. Anledningarna till dess popularitet är framförallt det faktum att de möjliggör snabba uttag, där du många gånger har möjlighet att få pengarna direkt in på kontot efter ditt uttag godkänts hos bettingsajten.

Precis som Swish är också Trustly en betalningsmetod som är 100% kostnadsfri att nyttja – både för insättningar såväl som för uttag.

Visa / Mastercard hos nya bettingsidor

Visa och Mastercard tillhör de kanske mest välkända av alla betalningsmetoder hos nya bettingsidor. Dess har funnits med i stort sett föralltid och hänger fortfarande kvar – även om de på senare år minskat något i popularitet.

Insättningar med Visa eller Mastercard är alltid direkta, medan uttagen tar 2-5 bankdagar. Oftast är det gratis att göra transaktioner via dessa, men det är inte ovanligt att en transaktionskostnad tillkommer. Du får då som regel betala en procentuell avgift på de transaktioner du gör (ofta upp till 2.5%, men både högre som lägre avgifter förekommer).

Skrill / Neteller hos nya bettingsidor

Skrill och Neteller är två e-Wallets (eller e-plånböcker) som fungerar på i stort sett samma sätt. Här skapar du först ett konto hos den aktör du väljer – du öppnar alltså en så kallad e-plånbok. Denna kopplar du sedan till ditt bankkonto eller ditt betalkort, för att kunna göra transaktioner mellan din e-plånbok och din valda betalningsmetod. Du kopplar sedan ihop e-plånboken med ditt spelkonto och du kan då göra transaktioner åt bägge håll. Det går också bra att spara pengar i din e-plånbok – du måste inte föra över dem från spelkontot hela vägen till ditt bankkonto om du inte vill.

betalningsmetoder som trustly och swish hos nya bettingsidor

Betalningsmetod Kostnad för insättning Tid för insättning Tid för uttag
Trustly Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Swish Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Visa/Mastercard Varierar – ofta mellan 0 och 2.5% Direkt 2-5 bankdagar efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Skrill Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt
Neteller Gratis Direkt Omedelbart efter godkänd handläggning hos din bettingsajt

Bäst Nya Mobila Bettingsidor

Många av oss föredrar nya mobila bettingsidor – framförallt är det väldigt smidigt att kunna betta från mobilen när precis kommit på att man vill slänga in ett snabbt livebet. Hur upplägget ser ut för spel från mobilen skiljer sig åt mellan olika nya odds sidor. Vissa av dessa kör med spel direkt i webbläsaren, oavsett enhet – men en del nya bettingsidor har också riktigt bra appar till mobilen. Betsson är en sådan aktör – de har precis lanserat en sprillans ny – riktigt välgjord – mobilapp. Denna låter dig betta från mobilen helt utan krångel, och du har gott om möjligheter till personliga inställningar i appen. Frågar du oss är det därför Betsson som har den bästa nya mobilappen för betting.

bäst mobila nya bettingsidor

Live Betting hos Nya Bettingsidor

Live betting hos nya bettingsidor är något av det roligaste vi vet – framförallt eftersom det är ett enkelt sätt att boosta oddsen för den som är duktig på att läsa spel. Gillar du live betting har du gott om alternativ att välja bland hos nya oddssidor. En av våra absoluta favoriter när det kommer till live betting hos nya bettingsidor är 10Bet. Dessa ger dig inte bara gott om live odds som täcker en stor bredd av olika sporter – du har också snabb och smidig tillgång till alla pågående liveresultat samlade på samma sida tillsammans med statistik för pågående matcher. Det är enkelt att se hur många marknader som finns tillgängliga för varje live spel – och du kan också se några av de live odds som erbjuds för varje match utan att behöva klicka dig in på var och en av dessa. De har helt enkelt förenklat så mycket som möjligt för spelaren – något som är guld värt vid live betting hos nya bettingsidor.

Live Streaming hos Nya Oddssidor i Sverige

Live streaming hos nya bettingsidor är inte en garanti, men det förekommer hos flera av de nya oddssidor vi tipsar om. Vad som krävs för att du ska få livestreama från ditt spelkonto varierar mellan olika nya bettingsidor. Vissa kräver att du har lagt ett spel senaste dygnet, medan andra nöjer sig med att du har ett plussaldo på ditt spelkonto. Vår favorit när det kommer till live streaming hos nya odds sidor är Leo Vegas – deras täckningsgrad för livestreamade events brukar vara riktigt fin.

Service och Support på Nya Bettingsidor

Vilken service och support du kan få hos nya bettingsidor i Sverige varierar. Önskvärt är att det finns tillgång till live chatt – gärna under så generösa öppettider som möjligt. Det är också väldigt vanligt att just support via live chatt erbjuds hos nya oddssidor. Vissa nya bettingsidor erbjuder också support via e-post och telefon – flera av de nya odds sidorna låter dig välja mellan flera olika kontaktvägar. En FAQ går som regel också att finna, men kvaliteten på denna kan variera stort. En av de nya bettingsidor som är riktigt föredömlig när det kommer till service och support är NordicBet. De har ett helt hjälpcenter dedikerat till sina spelare. Här finns en mycket utförlig FAQ, och de erbjuder även support via telefon, live chatt och e-post. För att varje spelare ska veta hur lång väntetid det är på ett ungefär för varje supportlina anger NordicBet också förväntad kötid – små detaljer som gör stor skillnad för upplevelsen.

Säkerhet på Nya Bettingsidor

Att spela hos nya bettingsidor är helt säkert när du väljer nya odds sidor med svensk licens – vi tipsar enbart om säkra, svensklicensierade alternativ. Här får du verifiera din identitet med BankID och alla transaktioner till och från spelkontot är alltid krypterade. I tillägg har du också tillgång till en rad spelarverktyg som används för att hålla ditt spelande på en bra nivå – så här erbjuds trygghet på flera plan.

Nya bettingsidor Sidans design Insättningar och uttag Utbud av odds Bonus Esport Mobilapp
Unibet 8/10 9/10 10/10 8/10 Ja Ja
LeoVegas 9/10 10/10 10/10 8/10 Ja Ja
10Bet 7/10 9/10 9/10 8/10 Ja Nej
Betway 9/10 9/10 10/10 9/10 Ja Ja
888Sport 7/10 8/10 9/10 7/10 Ja Ja
Casumo 10/10 10/10 7/10 8/10 Ja Ja
Bet365 9/10 9/10 10/10 10/10 Ja Ja
Betsson 8/10 9/10 10/10 9/10 Ja Ja
NordicBet 7/10 9/10 10/10 9/10 Ja Ja
Bethard 10/10 8/10 10/10 8/10 Ja Ja

Fördelar och nackdelar med att betta på nya svenska bettingsidor

Fördelar Nackdelar
Nya bettingsidor online
  • Alltid tillgängligt
  • Lätt att jämföra odds mellan olika nya bettingsidor
  • Ofta boostade odds
  • Välkomstbonusar delas ofta ut
  • Lätt att använda
  • Enkelt att få översikt
  • Många marknader att välja mellan
  • Cash out funktion finns hos de flesta
  • Alltid tillgängligt – fri tillgänglighet fungerar inte för alla spelare
Betting hos ombud
  • Görs ofta tillsammans med vänner
  • Man kan få hjälp med att lägga sina spel om man inte vet hur man gör
  • Man måste ha koll på öppettiderna där det ställe man tänkt betta

Den bästa nya bettingsidan i Sverige 2023

Den bästa nya bettingsidan 2023 är Betway. Anledningen till att vi valt denna aktör är för att de erbjuder ett förstklassigt spelutbud i en användarvänlig och väldesignad sportsbook. De erbjuder nya oddsboostar varje dag och de erbjuder dessutom Sveriges bästa odds på esport. Har du inget spelkonto hos Betway än är det därmed på tiden att skaffa ett sådant. Följ länken nedan och registrera dig hos Betway – gör en insättning, och börja spela!

Hur registrerar man sig hos nya bettingsidor?

Finns det nya bettingsidor med BankID?

Ska man betala skatt på vinsterna hos nya odds sidor?

Finns det live streaming hos nya bettingsidor i Sverige?

Vilka nya bettingsidor i Sverige är bäst?

Hur hittar man nya bettingsidor i Sverige?

NBA Team Salaries
Atlanta Hawks Boston Celtics Brooklyn Nets Charlotte Hornets Chicago Bulls Cleveland Cavaliers Dallas Mavericks Denver Nuggets Detroit Pistons Golden State Warriors Houston Rockets Indiana Pacers Los Angeles Clippers Los Angeles Lakers Memphis Grizzlies Miami Heat Milwaukee Bucks Minnesota Timberwolves New Orleans Pelicans New York Knicks Oklahoma City Thunder Orlando Magic Philidelphia 76ers Phoenix Suns Portland Trail Blazers Sacramento Kings San Antonio Spurs Toronto Raptors Utah Jazz Washington Wizards